Veelgestelde vragen

Header banner

Wanneer je je gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik  hier om je e-mailadres door te geven. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Je persoonlijke gegevens kun je op de website van  Air Miles wijzigen. Ben je je inloggegevens van Air Miles vergeten? Klik  hier om je e-mailadres door te geven. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem in dat geval contact op met de Air Miles klantenservice.

Het kan tot 5 werkdagen duren totdat het artikel wordt geleverd. Voor vragen over jouw bestelling kun je contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 085-0022209 (optie 3 van 4, lokaal tarief), of via dit  contactformulier. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur.

Nee, je bestelling is nu niet voltooid. Je Air Miles worden dezelfde dag nog automatisch teruggeboekt. Je kunt de bestelling opnieuw plaatsen.

Wil je een Miles Only product bestellen, maar heb je niet genoeg Air Miles? Dan kun je het restant in euro’s bijbetalen. Stel je voor, je ziet een prachtig product voor 2.000 Air Miles en jij hebt er 1.200: dan kun jij het product bestellen voor 1.200 Air Miles + € 8,-.  Je wisselt op dat moment het maximaal aantal Air Miles in dat je hebt en voldoet de rest met een bijbetaling (bijv. via iDEAL of creditcard). 1 Air Mile = 1 cent. Bijbetalen is niet mogelijk bij de artikelen waarbij standaard bijbetaald moet worden.

Ja, tijdens het bestellen kun je een ander afleveradres opgeven. Het product wordt verzonden naar het adres dat je opgeeft bij de bestelling.

Je hoeft geen verzendkosten te betalen.

Je bestelling annuleren is helaas niet mogelijk. Je bestelling wordt vrijwel direct verwerkt om de bestelling zo snel mogelijk te kunnen verzenden.

Touch Network B.V. is de onderneming die verantwoordelijk is voor de afhandeling van de producten die je bestelt bij Air Miles. Vandaar dat je ook aan Touch betaalt en dat je bestelling wordt verzonden door Touch.

Air Miles Producten kun je binnen 14 jouw artikelen retourneren. Retourneren is op eigen kosten. Lees hier meer over de retourprocedure.

Binnen 14 dagen na ontvangst kan je de artikelen nog retourneren mits de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en in originele verpakking zitten. Lees hier hoe je de artikelen kunt retourneren.

Je hebt op bijna alle artikelen 2 jaar garantie volgens de geldende fabrieksvoorwaarden. Wij helpen je graag als je jouw defect bij ons meldt. Neem contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 085-0022209 (optie 3 van 4, lokaal tarief) of via het contactformulier.

De verzendkosten van het retourneren van een product zijn voor jouw eigen rekening. Verder zijn er geen extra kosten verbonden aan het retourneren.

Na ontvangst van je product heb je 14 dagen om je artikelen retour te sturen. De verzendkosten van het retourneren van een product zijn voor jouw eigen rekening.

Hulp nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur.

085-0022209 (optie 3 van 4, lokaal tarief)

Contactformulier