Retouren en garantie

Header banner

Voldoet je product niet aan de verwachtingen? Dat is jammer! Op deze pagina vind je meer informatie over retourneren en je garantie.

Retourneren:

Air Miles Producten kun je binnen 14 dagen retourneren mits de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en in originele verpakking zitten. De verzendkosten voor het retourneren van een product zijn op eigen kosten.

Wil je een item retourneren?

Vul het contactformulier in en geef aan dat je een artikel wilt retourneren. Vul hierbij ook altijd je ordernummer in. Je ontvangt een retourformulier die je dient uit te printen, in te vullen en in de doos bij te voegen. Ook ontvang je het retouradres. De verzendmethode kies je zelf en je betaalt zelf de verzendkosten. Bewaar altijd het verzendbewijs bij een retourzending. Als je retourzending in ons magazijn is aangekomen storten wij binnen 14 dagen jouw geld en Air Miles terug.

Garantie:

Constateer je een defect of beschadiging aan het artikel? Neem dan contact op met de klantenservice via het telefoonnummer 085-0022209 (optie 3 van 4, lokaal tarief). Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur.

Natuurlijk heb je altijd de wettelijke garantierechten. Op bijna alle artikelen heb je zelfs twee jaar garantie, volgens de geldende fabrieksvoorwaarden. Garantie houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. De verzenddatum van het initiële artikel geldt als ingangsdatum van de garantieperiode. Bewaar altijd de originele levernota die bij je bestelling wordt meegeleverd. Deze dient als garantiebewijs.

De klantenservice zal contactgegevens van de leverancier verstrekken waarmee contact kan worden opgenomen. In overleg met de leverancier kan worden bepaald of het defecte artikel gerepareerd of vervangen wordt.

Indien het artikel niet vervangen kan worden, zullen de Air Miles inclusief bijbetalingen worden teruggestort. Het artikel dat in aanmerking komt voor garantie dien je zelf te retourneren. De kosten voor het retourneren zijn in dit geval voor rekening van Touch Incentive. Wij verzoeken je om het te repareren of te vervangen artikel te voorzien van een verpakking waarbij transportschade niet mogelijk is.

Je kunt hier het herroepingsformulier downloaden.