Betalen

Header banner

Heb je een mooi product gevonden? Top! Wij leggen je uit hoe je kunt betalen.

Bijbetalen is mogelijk
Wil je een Miles Only product bestellen, maar heb je niet genoeg Air Miles? Dan kun je het restant in euro’s bijbetalen. Stel je voor, je ziet een prachtig product voor 2.000 Air Miles en jij hebt er 1.200: dan kun jij het product bestellen voor 1.200 Air Miles + € 8,-.  Je wisselt op dat moment het maximaal aantal Air Miles in dat je hebt en voldoet de rest met een bijbetaling (bijv. via iDEAL of creditcard). 1 Air Mile = 1 cent. Bijbetalen is niet mogelijk bij de artikelen waarbij standaard bijbetaald moet worden.

Betaalmogelijkheden
Je kunt ervoor kiezen om te betalen via iDEAL of creditcard. Beide manieren van betalen zijn veilig en snel: je kunt tijdens het bestelproces aangeven hoe jij wilt betalen.


iDEAL

iDEAL is een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer en één van de meest gebruikte online betaalmethodes in Nederland. Voor het betalen met iDEAL heb je een Nederlands rekeningnummer nodig. Zo werkt het:

  1. Kies bij betaalwijze voor iDEAL
  2. Kies jouw bank
  3. Bevestig de betaling via internet bankieren
  4. Je betaling wordt direct verwerkt

Als je betaling succesvol is afgerond, stuurt de website je door naar een bevestigingspagina. Ook sturen we je een e-mail met je bestelbevestiging.


Creditcard

Je kunt betalen met Visa of Mastercard. Gebruik hiervoor de gegevens die op jouw creditcard staan:

  1. Kaartnummer: het nummer van 13-16 cijfers dat aan de voorkant van je creditcard staat.
  2. De vervaldatum: maand en jaar staan op de voorkant van je kaart.
  3. CVV-code: dit is een nummer van 3 cijfers dat op de achterkant van je creditcard staat

Ook bij deze betalingswijze wordt je betaling direct verwerkt. Als je betaling succesvol is afgerond, stuurt de website je door naar een bevestigingspagina. Ook sturen we je een e-mail met je bestelbevestiging.